Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Verksamhetsdialog med institutioner

Fakultetsledningen genomför regelbundna verksamhetsdialoger med samtliga institutioner för att säkerställa att institutionernas resurser till utbildning och forskning används effektivt och optimalt samt att verksamheten utvecklas och håller hög kvalitet.

Syftet är också att för utbildning på grundnivå och avancerad nivå ge underlag till planering av nästa års resursfördelning genom att följa upp utbildningsuppdrag/nyckeltal och utbildningens ekonomi.

Genomförande

Fakultetsledning och fakultetsekonom träffar samtliga institutioner (ledning och ekonom) två gånger per år. Frågor kan initieras både av fakultetsledning och av institutionsledning.

Kontakt

Malin Schatz
Utbildningsledare
+ 46 46 222 72 64
malin [dot] schatz [at] sam [dot] lu [dot] se (malin[dot]schatz[at]sam[dot]lu[dot]se)

Helen Wiman
Fakultetskoordinator
+ 46 46 222 48 35
helen [dot] wiman [at] sam [dot] lu [dot] se (helen[dot]wiman[at]sam[dot]lu[dot]se)