12. När du kommit hem

Utbytesstudier
Välkommen tillbaka! När du har kommit hem från dina utlandsstudier väntar bland annat betyg, tillgodoräknande och reseberättelse.

Svenska flaggan på universitetshuset.

Skriv en reseberättelse

Dina erfarenheter av tiden som utbytesstudent är mycket värdefulla för andra att ta del av - både blivande utbytesstudenter och universitetets koordinatorer. Skriv din reseberättelse utifrån följande mall:

Reseberättelser (www.lu.se)

Hjälp andra utbytesstudenter

Om du vill kan du också fortsätta njuta av den internationella atmosfären genom att bli fadder för internationella studenter som kommer till Lund. Du hittar mer information om detta på Lunds universitets centrala sidor.

När du kommit hem - Lunds universitets centrala sidor.

Föregående steg: 11. Medan du är i väg

Tillbaka till huvudmenyn