9. Du som har nominerats

Utbytesstudier
Grattis! Du har blivit nominerad och ska åka på utbytesstudier.

Din koordinator finns på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller på sektionen Externa relationer. Inom ett par veckor efter nomineringsbeslut tar din koordinator kontakt med dig. Då kommer du även att få reda på datum för t ex viktiga informationsträffar. Din koordinator skickar dina kontaktuppgifter till värduniversitet och du får därefter förbereda en ansökan till värduniversitet. Din koordinator kommer att vägleda dig i processen.

Informationsmöte och Kick off för studenter som ska på utbyte höstterminen 2018

Du som är nominerad till utbytesstudier under höstterminen2018 är välkommen på  informationsmöte och kick off inför ansökan till värduniversitet

Erasmus: 22 mars  kl 15.15 i sal palaestra nedre, Lund
Övriga: 22 mars kl 12.15 i sal palaestra nedre, Lund