9. Du som har nominerats

Utbytesstudier
Grattis! Du har blivit nominerad och ska åka på utbytesstudier.

Vad händer nu?

Din koordinator finns på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller på sektionen Externa relationer.  Din koordinator kontaktar dig under februari/mars för studier under höstterminen och i september för studier under vårterminen. Då kommer du även att få reda på datum för t ex viktiga informationsträffar. Bli inte orolig om det dröjer.  Tidpunkten varierar beroende på när ansökningsperioden är på värduniversitetet. Din koordinator skickar dina kontaktuppgifter till värduniversitet och du får därefter förbereda en ansökan till värduniversitet. Din koordinator kommer att vägleda dig i processen.

Informationsmöte och Kick off för studenter som ska på utbyte höstterminen  2019

Du som är nominerad till utbytesstudier under höstterminen 2019 är välkommen på  informationsmöte och kick off inför ansökan till värduniversitet

Universitet utanför Europa: Måndag 18 mars, kl 15.15 - 17, Lux aula, LUX, Helgonavägen 3, Lund

Universitet i Europa: Torsdag 21 mars, kl 15.15 - 17, Lux aula, LUX, Helgonavägen 3, Lund