Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Samhällsvetenskapliga fakulteten erbjuder en kreativ akademisk miljö med engagerade studenter och medarbetare. Vår huvuduppgift är att utveckla, förmedla och förvalta kunskap om samhälle, människa och organisationer i en miljö som präglas av öppenhet, tolerans och nyfikenhet.

Two smiling persons. Photo.

Vill du bli en av oss? 

Lediga anställningar vid Samhällsvetenskapliga fakulteten hittar och söker du via Lunds universitets centrala webbplats www.lu.se/vacancies. Där kan du också lägga in en prenumeration på lediga tjänster så att du alltid är uppdaterad när det kommer ut en ledig tjänst vid fakulteten.

Lediga jobb just nu

Se samtliga lediga tjänster vid Lunds universitet

Anvisningar för ansökan om läraranställning och befordran

Ansökningar till läraranställningar och ansökningar om befordran ska utformas enligt anvisningarna i följande dokument:

Anvisningar för ansökan till läraranställning och ansökan om befordran - Svenska (PDF 169 kB, nytt fönster)

Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen:

Anställningsordning och allmänna anvisningar vid anställning av lärare vid Samhällsvetenskapliga fakulteten - Svenska (PDF 193 kB, nytt fönster)