Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jobba hos oss

Samhällsvetenskapliga fakulteten erbjuder en kreativ akademisk miljö med engagerade studenter och medarbetare. Vår huvuduppgift är att utveckla, förmedla och förvalta kunskap om samhälle, människa och organisationer i en miljö som präglas av öppenhet, tolerans och nyfikenhet.

En person som ler. I bakgrunden går några personer. Foto.
Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Foto: Kennet Ruona

Alla lediga anställningar vid Lunds universitet

Lediga anställningar vid Lunds universitet hittar och söker du via Lunds universitets huvudwebbplats. Där kan du också lägga in en prenumeration på lediga tjänster så att du alltid är uppdaterad när det kommer ut en ledig tjänst vid fakulteten.

Samtliga lediga tjänster vid Lunds universitet - lu.se

Samtliga lediga tjänster vid Samhällsvetenskapliga fakulteten

Ansökan om docentur och befordran till professor

Information om att ansöka om docentur och befordran till professor hittar du på Samhällsvetenskapliga fakultetens interna webbplats.