Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kompetensutveckling

inom Samhällsvetenskapligt metodcentrum

Varje år anordnar Metodcentrum ett antal metodworkshoppar. Syftet med dessa workshoppar är att utveckla forskares och doktoranders kompetens inom olika forskningsmetoder.

Kvinna står vid en whitboard. Foto.
Metodcentrum anordnar årligen ett antal metodworkshoppar. Foto: Johan Persson

Deltagarna kommer från olika institutioner och discipliner, vilket skapar möjligheter till nätverkande och till att hitta samarbetspartners från andra områden. Workshopparna är även öppna för deltagare från andra fakulteter och universitet, vilket ytterligare ökar möjligheterna till nätverkande. Mixen av interna och externa ledare för workshopparna ger värdefulla kontakter inom metodexpertis.

Medarbetare vid Samhällsvetenskapliga fakulteten samt doktorander inom hela Lunds universitet kan delta gratis i workshopparna. Övriga har möjlighet att delta mot en avgift. 

Kursutbud och anmälningsinformation finns på fakultetens internwebb.

Koordinator

Nils Gustafsson
Institutionen för strategisk kommunikation
nils [dot] gustafsson [at] isk [dot] lu [dot] se (nils[dot]gustafsson[at]isk[dot]lu[dot]se)