2. Ansökningsperioder och informationsmöten

Utbytesstudier läsåret 2022-23

Om du vill åka på utbytesstudier under hösten 2022 eller våren 2023 är du välkommen att söka under våra ordinarie ansökningsperioder:

1 november - 15 november 2021

1 februari - 20 februari 2022

• Alla ansökningsomgångar stänger kl.12.00 på dagen
  • Skicka in din ansökan i ansökningssystemet i god tid före ansökningsomgången stänger. Sena ansökningar kommer inte att hanteras.

Länk till ansökan hittar du på sidan "7. Ansökan"

Informationsmöten om ansökan till utbytesstudier

Vi kommer att hålla informationsmöten inför ansökningsperioden och då är du välkommen att höra mer om hur man ansöker!

1 februari 16.15 (SV) på Zoom

2 februari  12.15 (ENG) på Zoom

Länk till informationsmöte på Zoom

Om informationsmötet i Zoom

You can also join the meeting by entering the following information in the "Join a meeting dialogue" or in the Zoom app.

Please prepare ahead of time:
If you are a student or an employee at Lund university, use your LUCAT-credentials to login at https://lu-se.zoom.us and activate your account. Also make sure you have logged in with your LUCAT-credentials (SSO) in the Zoom app.
Download or update the Zoom app to ensure full functionality in the meeting.

If you have any problems logging in, please contact the LU Servicedesk (servicedesk [at] lu [dot] se).

Informationskurs i Canvas

Bli deltagare på vår Canvaskurs "Application for Exchange studies 2022-2023". I kursen hittar du all information du behöver för att ansöka samt Zoomlänk till informationsmötena.

I kursen får du dessutom viktiga uppdateringar och du kan följa detaljerade instruktioner för hur du gör din ansökan till utbytesstudier.

För att delta på kursen så klicka på denna länk och välj sedan "Enrol in course"

Utbytesstudier vid University of California

University of California har en egen ansökan som hanteras av UC Study Center vid Lunds universitet.

Ansökan är enbart öppen ett tillfälle per år (15 oktober - 1 november).

UC Study center på Lunds universitets centrala webbplats

Internationella kontoret

E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se

Postadress: Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten,