Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Institutioner och enheter

Samhällsvetenskapliga fakulteten

Institutioner i både Helsingborg och Lund

Merparten av fakultetens institutioner finns samlade i Paradisområdet i Lund, alldeles intill universitetshuset och Lundagård.

Undantaget är Institutionen för kommunikation och medier som är belägna i SOL-centrum bredvid Universitetsbiblioteket samt Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi, som återfinns i Geocentrum II vid Sölvegatan. Centrum för Mellanösternstudier ligger på Finngatan 16 och LUCUS på Biskopsgatan 5.

I Helsingborg finns två av fakultetens institutioner: Institutionen för tjänstevetenskap och Institutionen för strategisk kommunikation. Båda är belägna i Campus Helsingborgs lokaler på Universitetsplatsen 2.