maj
HBG Live: Havets roll för framtidens mat
Välkomna till HBG Live - en öppen talkshow om aktuella samhällsfrågor!
I en tid med skenande matpriser och hög import riktas blickarna mot nya råvaror att lägga på tallriken. Vilken roll kan Öresund och havet som blå åkrar spela för att öka matförsörjningen i vårt närområde?
I HBG Live den 3 maj pratar vi om morgondagens marina mat och vad Helsingborgaren kommer att (behöva) äta i framtiden.
Kvällens panel består av etnologen Cecilia Fredriksson, professor på institutionen för tjänstevetenskap vid Campus Helsingborg, Stina Bertilsson Vuksan, marinbiolog på Helsingborgs stad och Isabell Seger, kock som driver NABO matbar i Helsingborg. Moderator för samtalet är Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.
Välkomna till Radisson Hotel Blu Metropol på Söder i Helsingborg. Dörrarna öppnas 17.30 för er som vill mingla och köpa något från baren. Samtalet börjar 18.00, som publik kan du delta genom att ställa frågor. Vi ses där!
Evenemanget görs i samarbete mellan Campus Helsingborg och Helsingborgs Dagblad.
Anmäl dig på HBG Live's eventsida: https://ui.ungpd.com/Events/b07fa7b8-7110-43a0-ab98-1b261f7f80e8
Om evenemanget
Plats:
Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg, Carl Krooks Gata 16, Helsingborg
Inträde:
Gratis inträde
Kontakt:
julia [dot] luttrup [at] ch [dot] lu [dot] se