Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Examen

Samhällsvetenskapliga fakulteten
När din utbildning börjar lida mot sitt slut är det snart dags att ta ut din examen. I och med detta väcks säkerligen en mängd nya funderingar. Det finns många saker du kan jobba med när du är färdig, beroende på den inriktning du läst, dina intressen, kunskaper och erfarenheter.

Diplom.

 

Begär ut din examen

Det första du ska göra när du är klar med dina studier och uppfyller kraven för utbildningen är att begära att få ut examen.Det är universitetets examensavdelning som utfärdar examina för dig som läst till en examen inom Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Lunds universitets examensavdelning

Söka jobb

Att söka jobb och gå på arbetsintervjuer kan vara en utmaning. Här kan fakultetens karriärvägledningsservice S-career guida dig, coacha, tipsa och granska ditt CV. En bra hjälp på vägen från student till arbetsliv helt enkelt.

Om du vill starta eget kan du även få kostnadsfri rådgivning och utvärdering av din affärsidé genom företagsinkubatorn VentureLab.

 

Sidansvarig: