Verksamhetsplan 2022-2023

Byggnaden Campus Helsingborg. Foto.

Den 25 november beslutade fakultetsstyrelsen om fakultetens verksamhetsplan för 2022-2023 och resursfördelning för 2022.

Verksamhetsplanen tar upp fakultetens stora frågor inför 2022-2023 och de kommande årens prioriterade områden inom

• forskning och forskarutbildning
  • utbildning på grundnivå och avancerad nivå
  • samverkan och innovation
  • medarbetare, ledning och organisation
  • campusutveckling

Ladda ned verksamhetsplanen på sidan Styrdokument och handlingsplaner

Verksamhetsplanen finns även i tryckt form och skickas under december i ett antal exemplar till alla institutioner och enheter inom fakulteten.