Parkeringen på Allhelgona kyrkogata stängs tillfälligt flera gånger under januari-mars

Kartvy över kvarteret Paradis med parkeringen markerad.

Parkeringen mellan Socialhögskolan och Rättssociologiska institutionen i kvarteret Paradis kommer tillfälligt att stängas av den 7-14 januari 2022. Datumen kan behöva ändras, beroende på väderlek.

Parkeringen kommer även att behöva stängas under cirka tre-fyra veckor senare i februari/mars 2022. Exakta datum är ännu inte fastställda.

Anledningen till den tillfälliga avstängningen är att Kulturen i Lund kommer genomföra en arkeologisk undersökning på platsen. Detta görs som ett första steg för att utreda hur vi kan utveckla i kvarteret Paradis.

Akademiska Hus hänvisar till universitetets övriga parkeringsplatser under denna tid.

Lunds universitets parkeringsplatser (Medarbetarwebben)