Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Parkeringen på Allhelgona kyrkogata stängs tillfälligt flera gånger under januari-mars

Kartvy över kvarteret Paradis med parkeringen markerad.

Parkeringen mellan Socialhögskolan och Rättssociologiska institutionen i kvarteret Paradis kommer tillfälligt att stängas av den 7-14 januari 2022. Datumen kan behöva ändras, beroende på väderlek.

Parkeringen kommer även att behöva stängas under cirka tre-fyra veckor senare i februari/mars 2022. Exakta datum är ännu inte fastställda.

Anledningen till den tillfälliga avstängningen är att Kulturen i Lund kommer genomföra en arkeologisk undersökning på platsen. Detta görs som ett första steg för att utreda hur vi kan utveckla i kvarteret Paradis.

Akademiska Hus hänvisar till universitetets övriga parkeringsplatser under denna tid.

Lunds universitets parkeringsplatser (Medarbetarwebben)