Öppet möte och webbinarier om social resiliens

Med start 2021 pågår en ny satsning inom Samhällsvetenskapliga fakulteten för att främja forskning inom området social resiliens. Som en del av satsningen bjuder vi in till fem webbinarier och ett öppet möte under hösten.

Fem webbinarier under hösten

Med start 9 september erbjuder vi fem webbinarier, där svenska och internationella forskare från olika vetenskapsfält deltar.

Öppet möte 23 september

Vid detta tillfälle kommer vi att presentera satsningen och de fyra postdoktorer som nyligen anställts vid fakulteten.

Alla forskare med intresse för social resiliens och närliggande forskningsfält är välkomna för att diskutera möjliga tvärvetenskapliga samarbeten. Mötet är öppet för dig som har idéer, frågor eller bara är nyfiken.