Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Namntävling för fakultetens nya centrumbyggnad

Lämna ditt förslag senast 30 september. 

Samhällsvetenskapliga fakultetens verksamhet i Lund är framför allt koncentrerad till kvarteret Paradis, som utgör den södra delen av det så kallade Kunskapsstråket i Lund. Sedan 2012 pågår ett lokalprojekt som handlar om att tillgodose fakultetens framtida lokalbehov genom ett antal renoveringar och nybyggnationer i kvarteret. Projektet syftar både till att både stärka det egna kvarteret och Kunskapsstråket i Lund.  

En viktig del av lokalprojektet är att bygga ett nytt centrum för hela fakulteten, med bland annat bibliotek, undervisningssalar och café. 

Vad ska den nya byggnaden heta? 

Vi vill gärna höra ditt förslag! Skicka ett eller flera förslag till projekt_campus_paradis [at] sam [dot] lu [dot] se senast den 30 september. Tre personer kommer att belönas med en lott och en fin pryl från Lunds universitet profilshop. 

Mer om lokalprojektet