Forskningsportalen får nytt utseende inom kort

Världskarta med noder som visar LU-forskares nätverk

I mitten på oktober kommer utseendet på universitetets forskningsportal att förändras. Lanseringsdatum är planerat till 19 oktober.

Forskningsportalen är det gränssnitt externa målgrupper använder för att söka efter forskning som bedrivs vid Lunds universitet. Registrering av data i LUCRIS kommer att fungera precis som förut, det är endast hur information visas för våra externa besökare som kommer att förändras.

Forskningsportalen vid Lunds universitet

Visning av portalens nya utseende

Följande datum genomförs öppna visningar av portalen där det även ges möjlighet att ställa frågor:

• Fredag 10 september kl. 9:00
  • Tisdag 21 september kl. 11:00

Visningarna sker i Zoom, anmäl till hanna [dot] voog [at] ub [dot] lu [dot] se för att få tillgång till länk.

Det kommer även skickas riktad information till olika målgrupper inom S-fak från biblioteket i mitten på september.

Mer information om det nya utseendet finns på medarbetarwebben.lu.se

Frågor?

Välkommen att höra av dig till Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek på:

ref [at] sambib [dot] lu [dot] se