Dags att söka STINT Teaching Sabbatical

Lunds universitet har möjlighet att nominera upp till tre kandidater för deltagande i STINT Teaching Sabbatical hösten 2021. Samhällsvetenskapliga fakulteten och övriga fakulteter har möjlighet att nominera två kandidater var till dessa platser.

Den nominerade ska vara disputerad, anställd och väl förankrad i Lunds universitets verksamhet.

Om programmet

STINT Teaching Sabbatical är ett program som erbjuder forskare och lärare att tillbringa en hösttermin på ett av STINT:s elva partnerlärosäten i USA, Japan, Singapore och Hongkong. Programmet syftar till att utveckla såväl individer som institutioner. Genom att ge forskare och lärare som brinner för undervisningsfrågor internationella erfarenheter med utgångspunkt i lärarrollen, snarare än i forskarrollen, vill STINT bidra till att högre utbildning förnyas och nya nätverk skapas.

Mer information om programmet och Lunds universitets nomineringsprocess och bedömningsgrunder finns på Medarbetarwebben

Om ansökan

Ansökan ska bestå av:

Observera att samtliga handlingar ska vara på engelska.

Maila din ansökan till fakultetens internationella koordinator Katarina Follin, katarina [dot] follin [at] sam [dot] lu [dot] se, senast torsdagen den 12 augusti 2021.