9. Du som har nominerats

Grattis! Du har blivit nominerad och ska åka på utbytesstudier.

Två personer hoppar framför solnedgång. Foto.

Vad händer nu?

Din koordinator finns på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller på sektionen Externa relationer. Din koordinator kontaktar dig under februari/mars för utbytesstudier under höstterminen och i september oktober för utbytesstudier under vårterminen. Då kommer du även att få reda på datum för t ex viktiga informationsträffar. Bli inte orolig om det dröjer. Tidpunkten varierar beroende på när ansökningsperioden är på värduniversitetet. Din koordinator skickar dina kontaktuppgifter till värduniversitet och du får därefter förbereda en ansökan till värduniversitet. Din koordinator kommer att vägleda dig i processen.

Informationsmöte och kick-off för nominerade studenter till VT2023

Studenter som nominerats för utbyte under vårterminen 2023 kommer att bjudas in till kick-off och informationsmöte i början av oktober.

Vi kommer prata om utbytesprocessen i sin helhet, inklusive vad man behöver tänka på när det kommer till kursval och tillgodoräknanden. Det kommer finnas gott om möjligheter att ställa frågor och du kommer också ha möjlighet att träffa studenter som ska till samma universitet, land eller region som du.

För utbytesstudier utanför Europa
Datum: Måndagen den 3 oktober  kl 16-18
Plats: Edens hörsal

För utbytesstudier inom Europa