Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

9. Du som har nominerats

Grattis! Du har blivit nominerad och ska åka på utbytesstudier.

Två personer hoppar framför solnedgång. Foto.

Vad händer nu?

Din koordinator finns på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller på sektionen Externa relationer. Din koordinator kontaktar dig under februari/mars för utbytesstudier under höstterminen och i september/oktober för utbytesstudier under vårterminen. Då kommer du även att få reda på datum för t ex viktiga informationsträffar. Bli inte orolig om det dröjer. Tidpunkten varierar beroende på när ansökningsperioden är på värduniversitetet. Din koordinator skickar dina kontaktuppgifter till värduniversitet och du får därefter förbereda en ansökan till värduniversitet. Din koordinator kommer att vägleda dig i processen.

Informationsmöte och kick-off för nominerade studenter

Studenter som nominerats för utbyte under höstterminen kommer att bjudas in till kick-off och informationsmöte under vårterminen. Studenter som nominerats för utbytesstudier under vårterminen kommer att bjudas in till kick-off och informationsmöte i början av oktober.

Vi kommer prata om utbytesprocessen i sin helhet, inklusive vad man behöver tänka på när det kommer till kursval och tillgodoräknanden. Det kommer finnas gott om möjligheter att ställa frågor och du kommer också ha möjlighet att träffa studenter som ska till samma universitet, land eller region som du.

 

 

 

Kontakt

E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se (outgoing[at]sam[dot]lu[dot]se)

Besöksadress: Sandgatan 13A, byggnad Gamla Kirurgen, 223 50 Lund (karta)
 

Katarina Follin
Telefon: 046-222 72 04
Besökstider: tisdag 10.00-12.00

Länk till Zoom-drop in med Katarina

Nina Kusche
Telefon: 046-222 48 43
Besökstider: enligt överenskommelse