Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

9. Du som har nominerats

Grattis! Du har blivit nominerad och ska åka på utbytesstudier.

Två personer hoppar framför solnedgång. Foto.

Vad händer nu?

Din koordinator finns på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller på sektionen Externa relationer. Din koordinator kontaktar dig under februari/mars för utbytesstudier under höstterminen och i september/oktober för utbytesstudier under vårterminen. Då kommer du även att få reda på datum för t ex viktiga informationsträffar. Bli inte orolig om det dröjer. Tidpunkten varierar beroende på när ansökningsperioden är på värduniversitetet. Din koordinator skickar dina kontaktuppgifter till värduniversitet och du får därefter förbereda en ansökan till värduniversitet. Din koordinator kommer att vägleda dig i processen.

Informationsmöte och kick-off för nominerade studenter

Studenter som nominerats för utbyte under höstterminen 2023 kommer att bjudas in till kick-off och informationsmöte i i vår. Studenter som nominerats för utbytesstudier under vårterminen 2024 kommer att bjudas in till kick-off och informationsmöte i början av oktober.

Vi kommer prata om utbytesprocessen i sin helhet, inklusive vad man behöver tänka på när det kommer till kursval och tillgodoräknanden. Det kommer finnas gott om möjligheter att ställa frågor och du kommer också ha möjlighet att träffa studenter som ska till samma universitet, land eller region som du.

 

 

 

Internationella kontoret

E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se

Postadress: Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten,
Box 117, 221 00 Lund

Besöksadress: Sandgatan 13A, byggnad Gamla Kirurgen, 223 50 Lund (karta)

Personal

Katarina Follin
Telefon: 046-222 72 04
E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se
Besökstider: tisdag 10.00-12.00

Länk till Zoom-drop in med Katarina

Tove Mattisson
Telefon: +46 46 222 48 43
E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se
Besökstider: tisdag 10.00-12.00

Rum 142, vån 1, Gamla kirurgen

Lu Yi Nilsson
Telefon: 046 - 222 48 31
E-post: incoming [at] sam [dot] lu [dot] se
Besökstider: enligt överenskommelse
Rum 142, vån 1, Gamla kirurgen
Koordinerar inresande utbytesstudenter