9. Du som har nominerats

Grattis! Du har blivit nominerad och ska åka på utbytesstudier.

Två personer hoppar framför solnedgång. Foto.

Vad händer nu?

Din koordinator finns på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller på sektionen Externa relationer. Din koordinator kontaktar dig under februari/mars för studier under höstterminen och i september för studier under vårterminen. Då kommer du även att få reda på datum för t ex viktiga informationsträffar. Bli inte orolig om det dröjer. Tidpunkten varierar beroende på när ansökningsperioden är på värduniversitetet. Din koordinator skickar dina kontaktuppgifter till värduniversitet och du får därefter förbereda en ansökan till värduniversitet. Din koordinator kommer att vägleda dig i processen.

Informationsmöte och Kick-off

Studenter som nominerats för utbyte under vårterminen 2021 bjuds härmed in till Kick-off på Zoom! Mötet hålls på engelska.

Uppdatering 2020-09-28

Du har blivit inbjuden till en kurs på Canvas!

Se till att du loggar in på Canvas och tar del av informationen i modulen "Kick-off information before departure", så hittar du inbjudan och länk till Zoom-mötet.

• För dig som åker på universitetsavtal, till avtal i Norden och till avtal utanför Europa, vi ses på Zoom måndagen den 28 september kl 16.15-17.30.
  • För dig som åker inom Europa på avtal som omfattas av Erasmus+, vi ses på Zoom onsdagen den 30 september kl 16.15-17.30

Vi hoppas att vi kommer kunna klargöra processen för dig, och ge en chans att ställa frågor.

Håll mikrofonerna avstängda, men ha gärna videon på om du vill.

Skriv gärna generella frågor i chattfönstret. Har du specifika frågor kan du höra av dig direkt till oss efteråt.

Du behöver använda LU-Zoom för att kunna logga in på mötet. Se till att följa Zoom guiden i Canvas om du vill vara säker på att hamna rätt.

Zoom guide i Canvas - på svenska (open in new window)

Zoom guide in Canvas - in English (open in new window)

Föregående steg: 8. Urval och beslut
Nästa steg: 10. Inför avresan

Internationella kontoret

E-post:outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se

Postadress: Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten,
Box 117, 221 00 Lund

Besöksadress: Sandgatan 13A, byggnad Gamla Kirurgen, 223 50 Lund (karta)

Aktuell information

Pga rådande situation ställs den öppna mottagningen in. Ring eller maila oss i stället.

Katarina Follin
outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se