Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

12. När du kommit hem

Välkommen tillbaka! När du har kommit hem från dina utlandsstudier väntar bland annat betyg, tillgodoräknande och reseberättelse.

Universitetshuset med blommor i förgrunden. Foto.

Håll utkik efter ditt Transcript of Records

Dina betyg i form av Transcript of Records skickas normalt direkt från ditt värduniversitet till din koordinator vid LU per post eller digitalt. Är du osäker på om din koordinator vid LU har mottagit ditt Transcript of records är det bra om du tar reda på det. Transcript of records måste vara din koordinator tillhanda om tillgodoräknandet av dina kurser ska kunna läggas in i Ladok. Vid vissa institutioner är det institutionen själv som hanterar tillgodoräknandet. För de flesta andra läggs tillgodoräknandet in av Internationella kontoret på Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Skriv en reseberättelse

Dina erfarenheter av tiden som utbytesstudent är mycket värdefulla för andra att ta del av - både blivande utbytesstudenter och universitetets koordinatorer. Skriv din reseberättelse i den gemensamma portalen för Lunds universitets studentreseberättelser, länk nedan. Du kan skriva på svenska eller engelska.

Reseberättelser - lu.se

Hjälp andra utbytesstudenter

Om du vill kan du också fortsätta njuta av den internationella atmosfären genom att bli fadder för internationella studenter som kommer till Lund. Du hittar mer information om detta på Lunds universitets centrala sidor.

När du kommit hem - lu.se

 

Internationella kontoret

E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se

Postadress: Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten,
Box 117, 221 00 Lund

Besöksadress: Sandgatan 13A, byggnad Gamla Kirurgen, 223 50 Lund (karta)

Personal

Katarina Follin
Telefon: 046-222 72 04
E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se
Besökstider: tisdag 10.00-12.00

Länk till Zoom-drop in med Katarina

Tove Mattisson
Telefon: +46 46 222 48 43
E-post: outgoing [at] sam [dot] lu [dot] se
Besökstider: tisdag 10.00-12.00

Rum 142, vån 1, Gamla kirurgen

Lu Yi Nilsson
Telefon: 046 - 222 48 31
E-post: incoming [at] sam [dot] lu [dot] se
Besökstider: enligt överenskommelse
Rum 142, vån 1, Gamla kirurgen
Koordinerar inresande utbytesstudenter