12. När du kommit hem

Välkommen tillbaka! När du har kommit hem från dina utlandsstudier väntar bland annat betyg, tillgodoräknande och reseberättelse.

Universitetshuset med blommor i förgrunden. Foto.

Håll utkik efter ditt Transcript of Records

Dina betyg i form av Transcript of Records skickas normalt direkt från ditt värduniversitet till din koordinator vid LU per post eller digitalt. Är du osäker på om din koordinator vid LU har mottagit ditt Transcript of records är det bra om du tar reda på det. Transcript of records måste vara din koordinator tillhanda om tillgodoräknandet av dina kurser ska kunna läggas in i Ladok. Vid vissa institutioner är det institutionen själv som hanterar tillgodoräknandet. För de flesta andra läggs tillgodoräknandet in av Internationella kontoret på Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Skriv en reseberättelse

Dina erfarenheter av tiden som utbytesstudent är mycket värdefulla för andra att ta del av - både blivande utbytesstudenter och universitetets koordinatorer. Skriv din reseberättelse i den gemensamma portalen för Lunds universitets studentreseberättelser, länk nedan. Du kan skriva på svenska eller engelska.

Reseberättelser (www.lu.se)

Hjälp andra utbytesstudenter

Om du vill kan du också fortsätta njuta av den internationella atmosfären genom att bli fadder för internationella studenter som kommer till Lund. Du hittar mer information om detta på Lunds universitets centrala sidor.

När du kommit hem - Lunds universitets centrala sidor.

Föregående steg: 11. Medan du är i väg

Tillbaka till huvudmenyn