Val av ledamöter i universitetskollegiet 2018

Samhällsvetenskapliga fakulteten

Den 28 februari 2018 går mandatperioden för ledamöterna i universitetskollegiet ut och nu är det dags för valkretsen Samhällsvetenskapliga fakulteten att välja ledamöter till universitetskollegiet inför kommande mandatperiod 2018-03-01 – 2021-02-28.
Samhällsvetenskapliga fakulteten ska utse tre representanter för vetenskapligt kompetenta lärare och en representant för övriga anställda.

På denna sida samlas information om nominerings- och valprocessen. Sidan kommer att uppdateras kontinuerligt till dess att fakultetens representanter i universitetskollegiet är valda.

2017-10-04

Röst- och nomineringsberättigade är nu välkomna att nominera kandidater.

Sidansvarig:

Ursula Egidius