SamTech: workshop kring LUCE:s omvärldsanalys vad gäller kompetensbehov och digitalisering

Computer.
Foto: www.pixabay.com
Seminarium
Välkomna till den nystartade tankesmedjan SamTech – samhällsvetenskapliga perspektiv på teknik! På workshops och seminarier kommer vi några gånger i höst att jobba med frågor om digitalisering, artificiell intelligens, datamining, robotics och samhällsvetenskapliga frågor kring denna teknik.

Tema

Titel: ”Workshop kring LUCEs omvärldsanalys vad gäller kompetensbehov och digitalisering”

Presentatör: Susanne Norman, Avdelningschef, Sektionen Externa Relationer, Lund University Commissioned Education (LUCE)

Språk: Svenska

Form: Workshop

Plats: Pufendorfinstitutet, Classicum, Biskopsgatan 3, Lund

Om SamTech

Du behöver inte kunna något om tekniken specifikt för att delta. Du kan vara intresserad av att orientera dig eller vilja använda dina kompetenser på nya forskningsområden. Du som redan nu undervisar och/eller forskar med samhällsvetenskapliga eller beteendevetenskapliga perspektiv på digitaliseringen är också välkommen att vara med i tankesmedjan. SamTechs workshops hålls på engelska och/eller svenska.

Kommande workshops

Se www.soc.lu.se/samtech.