SamTech: Health Sector and the new generation technology

Läkare vid dator.
Foto: www.pixabay.com
Övrigt
Välkomna till den nystartade tankesmedjan SamTech – samhällsvetenskapliga perspektiv på teknik! På workshops och seminarier kommer vi några gånger i vår och några gånger i höst att jobba med frågor om digitalisering, artificiell intelligens, datamining, robotics och samhällsvetenskapliga frågor kring denna teknik.

Workshopens tema:

Health Sector and the new generation technology and new fields for using old technology.

We discuss examples on artificial intelligence and robotics from social services, the education sector and the industry. We also discuss upcoming new technology that researchers and developers are working on.

Alla intresserade är välkomna att delta. Anmäl ditt deltagande via e-post till Carola [dot] Aili [at] soc [dot] lu [dot] se.

Om SamTech

Du behöver inte kunna något om tekniken specifikt för att delta. Du kan vara intresserad av att orientera dig eller vilja använda dina kompetenser på nya forskningsområden. Du som redan nu undervisar och/eller forskar med samhällsvetenskapliga eller beteendevetenskapliga perspektiv på digitaliseringen är också välkommen att vara med i tankesmedjan. SamTechs workshops hålls på engelska och/eller svenska.

Kommande workshops

Se Upcoming workshops nedan.

In English

Welcome to the new think tank SamTech - social sciences perspectives on digitalisation and new technology! On our upcoming workshops and seminars, we will focus on social sciences questions relating to digitalisation, artificial intelligence, data mining and robotics.

Workshop theme :

All interested are welcome to attend! Sign up by sending an email to Carola [dot] Aili [at] soc [dot] lu [dot] se.

About SamTech

You are not required to have any technical knowledge in order to participate. The think tank is an opportunity to orientate yourself and to use your competence within a different field of research. Teachers/researchers focusing on social sciences perspectives on digitalisation are also very welcome to join the think tank. The workshops will be held in English and/or Swedish.

Upcoming workshops

Problems and needs at the Faculty
Friday 27 April, at 13:00 – 15:00.

Work Environment 4.0
Friday 12 October, at 13:00 – 15:00.
Room 115, building R (Gamla Kirurgen), Sandgatan 3, Lund

The symbiosis between digitech and the neoliberal governance of the work force
Friday 26 October, at 13:00 – 15:00.

Tid:
2018-04-17 15:15 till 17:00