SamTech: Faculty needs and problems

Foto: www.pixabay.com.
Övrigt
Välkomna till den nystartade tankesmedjan SamTech – samhällsvetenskapliga perspektiv på teknik! På workshops och seminarier kommer vi några gånger i vår och några gånger i höst att jobba med frågor om digitalisering, artificiell intelligens, datamining, robotics och samhällsvetenskapliga frågor kring denna teknik.

Workshopens tema:

Problems and needs at the Faculty
We explore the teachers' and researchers' need for systems, programs, support, education and digital infrastructure for developing teaching and research.

Alla intresserade är välkomna att delta. Anmäl ditt deltagande via e-post till Carola [dot] Aili [at] soc [dot] lu [dot] se.

Om SamTech

Du behöver inte kunna något om tekniken specifikt för att delta. Du kan vara intresserad av att orientera dig eller vilja använda dina kompetenser på nya forskningsområden. Du som redan nu undervisar och/eller forskar med samhällsvetenskapliga eller beteendevetenskapliga perspektiv på digitaliseringen är också välkommen att vara med i tankesmedjan. SamTechs workshops hålls på engelska och/eller svenska.

Kommande workshops

Se Upcoming workshops nedan.

In English

Welcome to the new think tank SamTech - social sciences perspectives on digitalisation and new technology! On our upcoming workshops and seminars, we will focus on social sciences questions relating to digitalisation, artificial intelligence, data mining and robotics.

Workshop Theme :

Problems and needs at the Faculty

All interested are welcome to attend! Sign up by sending an email to Carola [dot] Aili [at] soc [dot] lu [dot] se.

About SamTech

You are not required to have any technical knowledge in order to participate. The think tank is an opportunity to orientate yourself and to use your competence within a different field of research. Teachers/researchers focusing on social sciences perspectives on digitalisation are also very welcome to join the think tank. The workshops will be held in English and/or Swedish.

Upcoming workshops

Work Environment 4.0
Friday 12 October, at 13:00 – 15:00.
Room 115, building R (Gamla Kirurgen), Sandgatan 3, Lund

The symbiosis between digitech and the neoliberal governance of the work force
Friday 26 October, at 13:00 – 15:00.
Room 115, building R (Gamla Kirurgen), Sandgatan 3, Lund

Tid: