Samtal med Tomas Ramberg, hedersdoktor vid Samhällsvetenskapliga fakulteten 2019

Tomas Ramberg
Tomas Ramberg. Foto: Mikael Grönberg.
Seminarium

Den 23 maj gästar Tomas Ramberg, Samhällsvetenskapliga fakultetens hedersdoktor 2019, fakulteten för ett publikt samtal med Johannes Lindvall, professor i statsvetenskap och Gunilla Jarlbro, professor i medie- och kommunikationsvetenskap. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till hedersdoktorn.

Efter samtalet bjuds det på mingel utanför hörsalen.

Alla intresserade är varmt välkomna! Ingen föranmälan krävs.

Dagen efter kommer Tomas Ramberg att ta emot sin utmärkelse som hedersdoktor vid doktorspromotionen i Lunds domkyrka.

Läs mer om utmärkelsen till hedersdoktor på Samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats

Tid:
2019-05-23 17:30 till 18:30