Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Campus Online

Samhällsvetenskapliga fakulteten

Campus Online är en digital service som erbjuder träffar kring en mängd olika teman för alla studenter vid Samhällsvetenskapliga fakulteten.

En laptop på ett bord. Foto.

Webbinarier för dig som pluggar samhällsvetenskap

Genom Campus Online kan du som pluggar samhällsvetenskap ta del av ett brett utbud av webbinarier på olika teman under terminens gång. Tanken att webbinarierna ska hjälpa dig hantera en studiesituation som till stor del är digital. Programmet innehåller mest digital färdighetsträning men även tillfällen om studieteknik, motivation och annat som kan vara extra nyttigt vid studier på distans står på höstens schema. 

Var hittar jag Campus Online?

Du kommer åt och ser utbudet i Campus Online genom att registrera dig till kursen i lärplattformen Canvas.

Till Campus Online i Canvas

Behöver jag förbereda mig? Hur formellt är det?

Vårt mål är att alla tillfällen ska vara så avslappnade som möjligt. Tillfällena som handlar om tekniska färdigheter kommer bestå av en kortare presentation, följt av workshop, diskussion eller erfarenhetsutbyte. Ni kommer få chans att lära känna varandra, samtidigt som ni utvecklar användbara kunskaper för kommande studier och yrkesliv.

Engelska och svenska

Tillfällena är öppna för alla fakultetens studenter. För att så många som möjligt ska ha möjlighet att ta del av innehållet kommer presentationer och föreläsningar i första hand att ges på engelska, men vi försöker att i möjligaste mån anpassa så att diskussioner och liknande även ska kunna hållas på svenska.

Hur gör jag för att vara med?

Eftersom du är registrerad på kursen finns den tillagd till din dashboard i Canvas. Du behöver inte anmäla dig till enskilda tillfällen eller förbereda något.