Val till fakultetsstyrelse 2015-17

Samhällsvetenskapliga fakulteten
Samhällsvetenskapliga fakultetens styrelse, dekan och prodekan utses genom val för en mandatperiod på tre år. på denna sida finns samlad information om det senaste valet och valresultatet.

Detaljbild, Gamla Kirurgen

Denna webbsida utgör en knutpunkt för valprocessen och kommer att uppdateras löpande under 2014 tills styrelse, dekan och prodekan inför kommande mandatperiod är vald. Här hittar du bland annat:

• information om hur själva valet går till
  • föreskrifter, nomineringsbrev, och andra aktuella dokument
  • kontaktuppgifter

2014-10-03
Valet är nu avslutat och resultatet listas nedan. Hela valprotokollet kan du ta del av via länken till höger.
Beslut om utnämning av dekan, prodekan och externa ledamöter fattas av Lunds univeristets rektor.

Dekan
Ann-Katrin Bäcklund, docent, Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi

Prodekan
Christofer Edling, professor, Sociologiska institutionen

Företrädare för vetenskapligt kompetenta lärare
Daiva Daukantité, lektor, Institutionen för psykologi
Jakob Gustavsson, lektor, Statsvetenskapliga institutionen
Jan-Henrik Nilsson, docent, Institutionen för Service Management och tjänstevetenskap
Jens Rydström, professor, Genusvetenskapliga institutionen
Kerstin Svensson, professor, Socialhögskolan
Åsa Thelander, docent, Institutionen för strategisk kommunikation

Företrädare för övriga anställda
Kristian Almquist, studievägledare, Institutionen för psykologi
Ellen Fall, bibliotekarie, Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek

Externa ledamöter
Anna-Karin Bergman, chef för Forsknings- och utvecklingsenheten för social hållbarhet vid Helsingborgs stad
Matts Hansson, Senior Advisor vid Avdelningen för samhällsplanering i Malmö Stad

2014-09-02
Den 23 september kommer alla röstberättigade vid fakulteten att få ett mail med länk till en personlig röstsedel. Systemet visar inte kopplingen mellan röstsedel och epostadress. Däremot kommer det några dagar före valet avslutas att skickas påminnelser till de som inte röstat. Denna avgränsning görs automatiskt i systemet.

2014-09-01
Röstlängden för valet är nu fastställd och finnas tillgänglig via länken till höger på denna sida.

2014-06-18
Valberedningen har gått igenom de nomineringar till ledamöter i fakultetsstyrelsen som inkommit och lämnar nu sitt förslag. Valberedningens förslag samt information om övriga nomineringar kan du ta del av via länken till höger på denna sida.

2014-05-28
Deadline för att nominera till dekan, prodekan och fakultetens styrelse har nu passerat. Valberedningen arbetar med att gå igenom nominerade kandidater - mer information om senaste nytt i valprocessen publiceras löpande via denna sida.

Sidansvarig:

Kontaktpersoner för valprocessen