Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Forskningsanslag

Sök anslag - Samhällsvetenskapliga fakulteten

Ansökningsmånader

Ansökningsmånaderna ska användas till att utforma forskningsansökningar.

Den som är disputerad, tillsvidareanställd vid Samhällsvetenskapliga fakulteten och inte har mer än 20% forskningstid i sin anställning kan ansöka. Ett beviljat stöd utgör kostnader motsvarande en till två månaders arbetstid på heltid.

Ansökningarna bedöms av fakultetens forskningsråd och beslut om beviljat stöd fattas av dekan.

Så här ansöker du

1.) Läs först igenom dokumentet Riktlinjer och anvisningar för ansökningsmånader.

2.) Skicka ansökan, CV och blankett med prefektens underskrift till helen [dot] wiman [at] sam [dot] lu [dot] se senast 15 februari (VT) eller 15 september (HT).

 


Bidrag till stora forskningsansökningar

Detta bidrag kan sökas av den som är tillsvidareanställd vid Samhällsvetenskapliga fakulteten. Resurserna ska användas till att utforma en större forskningsansökan - de kan användas för arbetstid för den som inte har forskningstid i sin anställning eller till kontaktresor för parter som ingår i projektet. Ansökningarna bedöms av fakultetens forskningsråd, beslut om beviljat stöd fattas av dekan.

Så här ansöker du

1.) Läs först igenom dokumentet Principer vid fördelning av medel i samband med stora forskningsansökningar.

2.) Ansökningar sker löpande under året. Ansökan och CV mailas till Helen Wiman vid fakultetskansliet helen [dot] wiman [at] sam [dot] lu [dot] se.

 

Sidansvarig:

Kontakt

Helen Wiman
Fakultetskoordinator
Samhällsvetenskapliga fakultetskansliet
+46 46 222 48 35
helen [dot] wiman [at] sam [dot] lu [dot] se