Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Jämställdhet, likabehandling, mångfald

Samhällsvetenskapliga fakulteten
Arbetet med jämställdhet, likabehandling och mångfald (JLM) vid Samhällsvetenskapliga fakulteten utgår från Lunds universitets policy i dessa frågor.

Föreläsning

 

Ledning och kontaktperson

Ledningsgruppen för jämställdhet, likabehandling och mångfald leder det övergripande arbetet med JLM-frågor vid fakulteten. Kontaktperson för JLM-frågor vid  fakulteten är Andrea [dot] Bjork [at] sam [dot] lu [dot] se (Andréa Björk, Kansli S.)

 

Universitetets policy

Lunds universitets policy för jämställdhet, likabehandling och mångfald finns att ladda ner på LU:s sidor för JLM-frågor på www.medarbetarwebben.lu.se.

 

Bryt innanförskapet

Bryt innaförskapet - en skrift om hur en kan arbeta inom akademin med JLM-frågor
Bryt innanförskapet är en broschyr med konkreta förslag och rekommendationer för hur en kan arbeta inom akademin med jämställdhet, mångfald och likabehandling för en ökad rättvisa och jämlikhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Råd och stöd


Råd och stöd för studenter i diskrimineringsärenden

 

Rapporter

  • Rapporten Avslöja heteronormen
    - en rapport från Sveriges Förenade HBTQ-studenter som visar att universitets och högskolors likabehandlingsarbete inte tillräckligt skyddar studenter som faller utanför normen.

 

Sidansvarig: