9. Du som har nominerats

Utbytesstudier
Grattis! Du har blivit nominerad och ska åka på utbytesstudier.

Din koordinator finns på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller på sektionen Externa relationer. Inom ett par veckor efter nomineringsbeslut tar din koordinator kontakt med dig. Då kommer du även att få reda på datum för t ex viktiga informationsträffar. Din koordinator skickar dina kontaktuppgifter till värduniversitet och du får därefter förbereda en ansökan till värduniversitet.

Ansökan till ditt värduniversitet kan se lite olika ut; allt från att koordinatorn skickar ett meddelande till partneruniversitetet och ber dem kontakta dig direkt till att du träffar din koordinator vid Lunds universitet och ni går igenom ansökan tillsammans.

Föregående steg: 8. Urval och beslut
Nästa steg: 10. Inför avresan