Seminarium: Doktoranders villkor i en framstående forskningsmiljö

Seminarium

Välkommen till FonSyds vårseminarium 201 med temat Prestige och konkurrens: Doktoranders villkor i en framstående forskningsmiljö.

Medverkande: Docent Kristofer Hansson (Institutionen för kulturvetenskaper, Lunds universitet)

Seminariet hålls på svenska och anordnas av FonSyd (Forskarutbildningsnätverket Syd) i samverkan med AHU (Avd. för högskolepedagogisk utveckling) vid Lunds universitet. Alla med intresse är välkomna! Anmäl ditt deltagande senast 17 maj på denna sida.

Mer information om seminariet finns på www.fonsyd.lu.se

Tid:
2017-05-22 13:15 till 16:00
Plats:
AHU (tidigare CED), Sölvegatan 16, Lunds universitet. MNO-huset, andra våning, rum M313

Tid:
2017-05-22 13:15 till 16:00