Studenter och anställda bjuds på förfest

15 september är det dags för jubileumsfest för hela universitetet. Om du studerar eller är anställd vid Samhällsvetenskapliga fakulteten är du dessutom välkommen att anmäla dig till förfesten på Eden.
Folk samlade till fest utanför Eden

Förfesten börjar kl 16 i och omkring Eden och fakulteten bjuder på snittar och ett glas vin/öl alt. alkoholfri dryck. Det kommer även att finnas dryck till försäljning.

Musik och trevligt mingel utlovas innan alla som dessutom anmält sig till jubileumsfesten i Lundagård går i samlad tropp dit. Observera att anmälan till jubileumsfesten sker separat.

Anmäl dig till förfesten så snart som möjligt, men senast den 1 september. Det är först till kvarn som gäller! LU-kort kommer att behövas vid entrén.

Här anmäler du dig till Samhällsvetenskapliga fakultetens förfest.

2017-06-28
Studenter och anställda bjuds på förfest
2017-06-09
Skilsmässobarn mer reflekterande